EN
فرمدهی خاص

با توجه به نیاز صنایع نفت ، گاز ، فولاد و….در کشور به انواع ,Connection Reducer, Convertor, Conical واشکال کروی  که اغلب از ورق با متریال مختلف می باشند، شرکت اسپاد صنعت در بخشی از فعالیت خود فرمدهی و ساخت این قطعات را در برنامه کار خود قرارداده است.

در شرکت اسپاد صنعت برخی فرمدهی های خاص به روش گرم و سرد بر روی متریال های مختلفی نظیر استنلس استیل، کربن استیل، ورق های هاردوکس ، سوپر آلیاژ، انواع شفت و سایر مقاطع سنگین دیگر صورت می پذیرد.

خمکاری


یکی از نقاط قوت این شرکت خدمات خمکاری مقاطع فولادی با بالاترین ظرفیت در کشور می باشد که همیشه تلاش این گروه بر ارائه خدمات با کیفیت به مشتریان خود بوده است، اکنون بالاترین ظرفیت خمکاری مقاطع فولادی در کشور را داریم و با تجربه خود حداقل محدودیت ها را برای طراحی سازه های خاص برای مشتریان خود ایجاد کرده ایم .

ظرفیت و توانایی
جدول زیر ظرفیت های شرکت اسپاد جهت خمکاری مقاطع پپروفیلی را نشان میدهد.
ظرفیت خم و توانایی کنترل بزرگترین مقاطع 
طیف وسیعی از توانایی 
پیشرفته ترین سیستم خم در دسترس 
امکان تولید خم های متعدد
سرعت و کارآمد تر در مقایسه با روش های دیگر                
کنترل کامل و ثبت فرایند
برای اطمینان استفاده از مواد موثر و کارآمد، قبل از سفارش انالیز متریال را ارائه می دهیم . این همکاری ما با مشتری باعث دستیابی به رقابتی بی نظیر و پیشرفت درست در بازاری است که به آنها خدمات ارائه می شود. 

 

محصولات صنعتی از جمله آلیاژها و ورق های فولادی برای اینکه بتوانند کاربردهای بیشتری در صنایع داشته باشند به روش های خاصی فرمدهی می شوند. از آنجایی که هر کدام از صنایع مختلف از قبیل صنایع کشاورزی، خودروسازی، راهسازی، صنایع نفت و گاز، پتروشیمی و... متناسب با شرایط کار خود به انواع مختلفی از ورق های فولادی نیاز دارند، عملیات فرمدهی این محصولات می تواند تا حد زیادی در افزایش کارایی آن ها موثر باشد. اما در این مطلب می خواهیم به این موضوع بپردازیم که این فرمدهی خاص به چه شیوه ای انجام می شود و چه مزایایی به همراه دارد؟

فرمدهی خاص از طریق خم کاری

شاید برای شما هم جای سوال باشد که فرم دهی به مقاطع فولادی در ضخامت های مختلف به چه شکلی انجام می شود؟ معمولاً تولیدکنندگان برای افزایش کارایی آلیاژها و ورق های فولادی آن ها را از طریق فرآیند خم کاری به فرم های مختلف و متنوعی در می آورند. در پروسه خم کاری، مقاطع پروفیلی را درون غلطک های خاصی قرار می دهند. این غلطک ها می توانند نیرویی را به این مقاطع پروفیل وارد کنند که بدون هیچ گونه آسیبی به شکل و فرم دلخواه در آیند.
غلطک ها همچنین قابلیت حرکت به صورت دورانی دارند. با این نوع حرکت دورانی عملیات خم کاری به شکل متوالی انجام می شود و در نهایت مقطع فولادی مورد نظر در بخش هایی قوس دار می شود. لازم به ذکر است که نیرویی که از طریق غلطک به مقطع وارد می شود از مقاومت تسلیم قطعه بیشتر است. دستگاه های غلطک دارای رول های مختلفی هستند. زمانی که قطعه در رول سوم قرار می گیرد با حرکت دورانی غلطک منحرف می شود. به هر اندازه که انحراف بیشتر باشد، خم ایجاد شده روی قطعه نیز افزایش خواهد یافت.

فرم دهی بر روی چه مقاطعی انجام می شود 

پیش از هر چیزی بایستی بدانید که در زمینه فرم دهی و خم کاری مقاطع فولادی، شرکت ها و برندهای مختلفی فعالیت می کنند. از این رو محصولات از نظر سطح کیفی و استانداردهای خم کاری در مدل های مختلفی به بازار عرضه می شوند و هرکدام استحکام و دوام متفاوتی دارند. برخی از این شرکت ها به دلیل تخصص کافی که در این زمینه دارند، عملیات خم کاری را در بالاترین کیفیت ممکن انجام می دهند.

آن ها می توانند با استفاده از جدیدترین تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا پروسه فرمدهی روی متریالی همچون کربن استیل، استنلس استیل، سوپر آلیاژها، ورق های هاردوکس، انواع مختلف شفت و… را به راحتی انجام دهند. تمام پروسه فرمدهی زیر نظر متخصصین بوده و با بالاترین ظرفیت ها انجام می ‌شود. صنعتگرانی که به دنبال محصولات و متریال مرغوب و درجه یک هستند، می بایست حتما پیش از ثبت سفارش از اعتبار برند عرضه کننده اطمینان حاصل کنند و مطمئن شوند که پروسه فرمدهی کاملاً با استانداردهای بین‌المللی همخوانی و مطابقت دارد.

در غیر این صورت به احتمال زیاد در روند استفاده از محصولات خریداری شده با مشکلات متعددی روبرو خواهند شد. خوشبختانه برخی از برندهای معتبر و شناخته شده امکانی را فراهم آورده اند تا خریداران بتوانند قبل از ثبت سفارش متریال مورد نظر را تست و آنالیز کنند.

در فرایند خمکاری مقاطع پروفیلی پس از قرار گرفتن پروفیل مورد نظر در بین غلطک ها، با اعمال فشار غلطک مرکزی (اعمال نیروی بالاتر از استحکام تسلیم قطعه) خم ایجاد می شود و نیز با حرکت دورانی غلطک ها خمکاری به صورت متوالی صورت می گیرد و شاهد ایجاد قوس در مقطع مورد نظر خواهیم بود.
 
هنگامی که مقطع از طریق غلطک به حرکت در آمده، در برخورد با رول سوم آن منحرف خواهد شد. انحراف ایجاد شده به موقعیت غلطک بستگی دارد، انحراف بیشتر خم شدن بیشتر مقطع رابه دنبال خواهد داشت.